Heavy Handling is de trotse invoerder van TII Kamag voor de BENELUX. Deze Duitse topfabrikant biedt de perfecte oplossing voor het intern transport van trailers, container chassis en swap bodies binnen uw logistieke organisatie.

Ontdek het gamma hieronder!

Kamag Precision Tractor

De KAMAG PT is een trekker die speciaal is ontworpen voor het nauwkeurig en snel verplaatsen van alle gangbare opleggers en containerchassis. Met slimme details stelt hij nieuwe normen voor prestaties, veiligheid en ergonomie. Dankzij zijn unieke wendbaarheid verkort hij de manoeuvreertijden en verhoogt hij de efficiëntie bij werkzaamheden op de werf.

Meer informatie

Kamag Swap Body Transporter

De KAMAG PrecisionMover, ook wel “Wezel” genoemd, is onverslaanbaar wendbaar en snel. Daarbij is hij geschikt voor alle gangbare containerformaten. De naam zegt het al: in de werflogistiek moet de chauffeur honderden keren per dag accelereren, remmen, draaien, positioneren, manoeuvreren en achteruit rijden. De KAMAG PM kan dit veel efficiënter dan elk ander voertuig op het depot. Momenteel zijn er meer dan 2.000 KAMAG PM’s in gebruik in ongeveer 20 Europese landen. Deze aantallen zijn in stijgende lijn.

Meer informatie