Onderhoud van je machines op het ritme van je bedrijf

Een nauwkeurig periodiek onderhoud door gespecialiseerde technieker is een échte must. Waarom? Eventuele storingen worden op die manier in een vroeg stadium opgemerkt en kunnen meteen worden aangepakt. Waardoor u gecompliceerde pannes kunt vermijden.

In regie

Kiest u ervoor ons het onderhoud op regiebasis te laten doen dan plannen we steeds in overleg met u,  jaarlijkse onderhoudsbeurten en veiligheidskeuringen in. Het totale onderhoud wordt volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd. Alle onderhouds-en reparatiekosten worden op basis van nacalculatie gefactureerd.

Onderhoudsgarantie tegen een vaste prijs

U kunt ook kiezen voor een onderhoudscontract waarin vaste onderhoudskosten volgens de voorschriften van de constructeur voorzien zijn.

Interventie aanvragen

Je onderdelen liggen al klaar!

Machines die stilstaan kosten veel geld. Wij vinden dat het ontbreken van de juiste wisselstukken zelden de reden mag zijn. Daarom hebben wij in ons magazijn meer dan 450.000 onderdelen liggen die we onmiddellijk kunnen leveren of monteren. Het zijn stuk voor stuk originele fabrieksonderdelen, die voldoen aan de strenge ISO 9001:2008 kwaliteitseisen!

Wilt u onderdelen bestellen? Bel ons en wij helpen u graag verder: +32 (0)55 23 20 00

Constructie & Carrosserie

Onze aparte constructie- en carrosserieafdeling zorgen ervoor dat elke stap van onze service volledig in house kan verlopen!

Constructie aanpassingen op basis van uw specifieke vereisten, revisie van cilinders en achterassen, kortom alle gespecialiseerde laswerken worden volledig binnenshuis uitgevoerd! Daarnaast zorgt onze carrossie-afdeling voor de herstelling van het koetswerk zodat elke machine er terug als nieuw uitziet!

Financiering

Heeft u een machine op het oog maar wenst u uw eigen middelen te houden voor andere zaken? Dan kan u bij ons een financiering krijgen. Kies zelf de termijn waarover u de  afbetalingen wil spreiden. Bij afloop van deze termijn kunt u de machine afkopen voor een vooraf bepaalde restwaarde.

Waarom zou u kiezen voor een financiering?

U kan zo uw investering spreiden en bovendien biedt het ook fiscale voordelen.

Naast onze financieringsmogelijkheden bieden wij ook flexibele verhuuroplossingen aan van 1 dag tot meerdere jaren! Contacteer ons en wij maken u een voorstel volledig aangepast aan uw noden!

Meer informatie

Brevet - Safety & Education

Veiligheid en opleiding zijn prioritair!

Dankzij ons partnership met Brevet kan je bij ons een opleiding heftruck, reachtruck of hoogwerker volgen als individu of in een groep.

Naar gelang de wensen van de klant kan er aangesloten worden bij een open groepsopleiding of kan er volledig op maat een opleiding op locatie bij de klant voorzien worden.

Meer info

Fleet Management: Linde Connect

Digitalisering verandert de wereld van de intralogistiek. Moderne logistieke software programma’s verzamelen voortdurend gegevens, die worden geanalyseerd en vervolgens kunnen worden gebruikt om complexe magazijn- en transportprocessen te optimaliseren. Dankzij netwerken en geavanceerde sensoren kunnen de trucks zelfs autonoom werken. Dit heeft tot gevolg dat de vloot en het vlootbeheer intelligent worden en dat netwerken en real-time gegevenstoegang steeds belangrijker worden.

Het vlootbeheersysteem Linde connect: biedt precies de informatie die u nodig hebt voor efficiënt vlootbeheer. Of het nu in de productiehal of in het magazijn is, connect: brengt uw vorkheftrucks met elkaar in verbinding en informeert u voortdurend over de actuele status van de gehele vloot. connect: maakt het vlootbeheer dus kosteneffectiever en verhoogt de beschikbaarheid van elke afzonderlijke vorkheftruck. U kunt naar wens kiezen tussen de lokale connect:desk fleet management software of de connect:cloud, een op de cloud-gebaseerde versie.

Energie oplossingen

Een passend systeem voor elke situatie

De keuze van het energiesysteem is een steeds belangrijkere factor geworden in de intralogistiek, waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan de Total Cost of Ownership, kortweg TCO. Daarbij speelt niet alleen de prijs een belangrijke rol bij de aanschaf van een truck, maar ook de bedrijfskosten en dus de energiekosten. Elke toepassing stelt zijn eigen eisen. Denk hierbij aan aspecten als benodigde ruimte voor tanken of opladen, energiekosten en duurzaamheid. Daarom worden naast verbrandingsmotoren en loodzuuraccu’s ook lithium-ion accu’s en brandstofcellen steeds vaker genoemd als mogelijke oplossing. Vraag nu advies van onze expert!

Warehouse Solutions

Goed ontworpen producten en oplossingen die voor honderd procent aan de individuele eisen van uw warehouse voldoen en perfect op elkaar zijn afgestemd. Dat is de kracht van Van den Dorpe. Of het nu gaat om klantspecifieke intern transport oplossingen, vlootbeheer en -automatisering, advies over materiaalstroomplanning, vlootoptimalisatie of veiligheid.

Elk warehouse heeft zijn eigen behoeften en basisvereisten op gebied van intern transport én magazijninrichting. En elk afzonderlijk bedrijf vereist iets anders van de producten en oplossingen. Of het nu gaat om (advies over) de juiste truck of stelling, uw bedrijfsprocessen, de infrastructuur of IT-systemen. Onze experts adviseren u graag over de juiste warehouse solutions.