Vragen? Contacteer ons
+32 (0)474 05 13 67
cc@heavyhandling.be Open WhatsApp

Reachstacker

Konecranes is toonaangevend op het gebied van heftrucktechnologie. Alle reachstackers van Konecranes zijn uitgerust met krachtige, emissiearme motoren die voldoen aan de milieuvoorschriften en -normen en tegelijkertijd het brandstofverbruik verminderen. Wat is uw toepassing? We bieden een compleet assortiment aanbouwdelen en staan bekend om ons vermogen om speciale aanbouwdelen te ontwikkelen voor specifieke materiaalbehandelingstoepassingen.

Vertel ons over uw wereld en wij zorgen voor de juiste oplossing.

Kracht, prestaties en betrouwbaarheid
Konecranes heftrucks zijn gemaakt met zorg, vakmanschap en de nieuwste slimme technologieën. De kracht, prestaties en betrouwbaarheid van elke Konecranes-heftruck zijn gebaseerd op drie dingen die het hart van onze technologie vormen: een sterk chassis, efficiënte lastafhankelijke hydrauliek en intelligente elektronische machinebesturing. We zijn altijd bezig met nieuwe diensten en technologie.

Sterk Box-type chassis
Ons box-type chassis is het sterkste op de markt. Het is gemaakt van vier gelaste stalen platen als een gesloten kokerprofiel. Vergeleken met een conventioneel heftruckchassis, heeft het dubbele torsiestijfheid en hogere sterkte, minder spanningen en spanningen, een hoger hefvermogen zonder verminderingen bij hoge hefhoogtes en sterke kantelbevestigingen in zowel het chassis als de mast.

Bovendien helpt deze structuur bij het onderhoud de motorruimte schoon en helder te houden om vuil- en olieophoping te voorkomen dankzij het vlakke oppervlak, waardoor het risico op brand als gevolg van opgehoopt vet wordt verminderd.

Efficiënte lastafhankelijke hydrauliek
Onze trucks worden geleverd met hydrauliek die de lading kan detecteren en het hefvermogen kan aanpassen aan het gewicht van de lading. De heftruck levert alleen maximaal vermogen als dat echt nodig is, verbruikt minder brandstof en reduceert emissies en geluid.

Onderhoudsintervallen zijn langer (4.000 – 12.000 uur); er is minder slijtage aan componenten, wat allemaal bijdraagt ​​aan een lagere total cost of ownership.

Intelligente elektronische machinebesturing (EMC) & TRUCONNECT monitoring op afstand
Ons Electronic Machine Control-systeem, EMC Master, bewaakt de vitale componenten en functies van de heftruck. De instellingen zijn programmeerbaar om aan uw behoeften aan te passen. Het kan worden gekoppeld aan Konecranes’ TRUCONNECT Remote Monitoring en rapportagesysteem (Basic, Premium, Premium+ abonnementspakketten zijn beschikbaar).

Bovendien verhoogt de CanBus-technologie de betrouwbaarheid van de motor en de transmissie.

De droom van een chauffeur

  • Een ergonomische cabine ontworpen voor de operator met een breed en duidelijk zicht.
  • Technische info op het kleurenscherm met aanraakbediening.
  • Minder geluid en vibraties dankzij de best geïsoleerde cabine beschikbaar op de markt.
  • Technologie neemt afleiding weg om de operator gefocust te houden.

Konecranes container reachstackers in het hefbereik van 10 – 46 ton belichamen de deugden van kracht en veelzijdigheid. Verfijnd door de wijsheid en ervaring van meer dan 50 jaar in het veld, zijn Konecranes container reachstackers op hun best wanneer ze in een hoog tempo werken in containerhavens en intermodale terminals met weinig manoeuvreerruimte.

We bieden een zeer breed assortiment Konecranes container reachstackers voor het stapelen van lege en beladen containers.

Konecranes reachstackers voor binnenvaartbehandeling bieden een hoog hefvermogen, groot bereik en ongeëvenaarde flexibiliteit. Hoewel ze gespecialiseerd zijn voor binnenvaartafhandeling, zijn ze uiterst veelzijdig en kunnen ze een breed scala aan andere afhandelingstaken op zich nemen. Konecranes “barge handlers”  hebben een wielbasis tot wel 9 meter en kunnen binnenvaart schepen tot wel 4 containers breed laden en lossen.

We bieden een krachtige reeks reachstackers voor intermodale handling, ideaal voor laden en lossen over meer dan één spoor, met grote hefcapaciteiten, een lange wielbasis en uitstekende wendbaarheid ondanks hun grote formaat. Ze kunnen worden geleverd met combi-aanbouwdelen waarmee de vrachtwagen containers van bovenaf en opleggers van onderaf kan tillen.

Konecranes industriële reachstackers zijn ideaal voor de meest uitdagende industriële handlingtoepassingen. Moet u speciale materialen, tot wel 180 ton, hanteren in een industriële omgeving waar veiligheid en operationele efficiëntie niet in het gedrang kunnen komen? Is het materiaal dat u moet verwerken uniek in grootte en vorm? Werkt u met een materiaal als staal, dat in de verschillende fasen van het productieproces op verschillende manieren moet worden behandeld, met wisselende materiaaltemperaturen?

Onze industriële reachstackers zijn speciaal ontworpen voor de omgevingen waarin ze worden gebruikt. Dankzij hun veelzijdigheid en wendbaarheid kunt u de transportkosten verlagen, een belangrijk voordeel in bedrijven waar materiaalbehandeling een grote productiekost is.

Offerte huren aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ