Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Trekker Linde P40 – 60 C

De elektrische trekkers P40 – P60 C zijn compacte en wendbare trekvoertuigen die bijzonder geschikt zijn voor binnentransport en lijnbevoorrading in de productie. Dankzij een breed scala aan aanhangerkoppelingen zijn de P40 – P60 C compatibel met een groot aantal verschillende soorten aanhangers. Ook oplossingen Op-Maat zijn hierbij mogelijk voor specifieke lasten. Het speciale ontwerp van de voertuigen biedt de bestuurder een optimaal zicht op de aanhangwagen en de lading. Het ontwerp is zeer ergonomisch: het dashboard, de rugleuning en het bestuurdersplatform zijn losgekoppeld van het chassis en absorberen schokken en trillingen. Het ergonomische en intuïtieve Linde-stuurwiel is in hoogte verstelbaar en kan aan de behoeften van de bestuurder worden aangepast.

De elektrische trekkers P40 – P60 C zijn zo ontworpen dat het lichaam en de ledematen van de bestuurder te allen tijde binnen de beschermende contouren van het voertuig blijven. De robuuste gietstalen bumper beschermt de bestuurder en het voertuig in geval van een botsing. In bochten vermindert de trekker automatisch zijn snelheid. De P40 – P60 C kan worden uitgerust met LED-verlichting voor en achter, richtingaanwijzers, werklampen en remlichten die het gezichtsveld van de bestuurder verlichten of de zichtbaarheid van het voertuig in het verkeer verbeteren.

  • Chassisconstructie beschermt bestuurder
  • Robuuste stalen bumper
  • Uitgebreide verlichtingssystemen – optioneel
  • Verminderde snelheid in bochten
  • Toegangscontrole via Linde connect

Het ergonomische ontwerp van de elektrische trekkers P40 – P60 C stelt de bestuurder in staat te werken zonder vermoeid te raken. De voertuigen hebben een individueel verstelbare rugleuning met uitklapbare zitting en een ruim bestuurdersplatform. De bedieningselementen op het Linde-stuurwiel zijn gemakkelijk te bereiken en intuïtief gerangschikt. De bestuurdersstoel en het stuurwiel kunnen op maat worden versteld. Een brede instap met lage instaphoogte vereenvoudigt het in- en uitstappen. Het dashboard, de rugleuning en het bestuurdersplatform zijn volledig opgehangen, zodat het lichaam van de bestuurder beschermd is tegen schokken. Dankzij de ruime opbergvakken kan de bestuurder ook alle overige werkbenodigdheden veilig opbergen en snel bereiken.

  • Verstelbare rugleuning met opklapbare zitting
  • Ruime cabine met veel beenruimte
  • Brede instap met lage instaphoogte
  • Volledig geveerd bestuurdersplatform
  • Ruime opbergvakken voor werkbenodigdheden
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan