Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Trekker Linde P20

De P20 elektrische sleeptrekker en de W04 platformwagen hebben een bijzonder slanke constructie. Directe, responsieve besturing maakt krappe bochten mogelijk. Daardoor zijn deze sleeptrekkers perfect voor transport in smalle gangpaden en krappe ruimten. Ergonomische zijn de trekkers perfect ontworpen, denk bijvoorbeeld aan de in hoogte verstelbare stoel. De stoel kan ook omhoog en omlaag geklapt worden. Zo kan de bestuurder de trekker vanuit een staande of zittende positie bedienen. De P20 en W04 kunnen een maximale last van twee ton trekken. Er is ook een andere versie van het W04 model verkrijgbaar met een platform dat een laadvermogen heeft van maximaal 400 kilogram.

Hoewel het chassis compact en smal is, wordt de bestuurder tijdens het rijden toch beschermd en blijft hij altijd binnen de afgeronde grenzen van de truck. Dit is gedeeltelijk te danken aan de ergonomische stuurinrichting met twee handgrepen, die wijd uitslaande stuurbewegingen voorkomt en ook de handen beschermt. De trekker heeft ook een automatische parkeerrem die voorkomt dat hij per ongeluk wegrolt. Voor beide trekkermodellen is een optionele kniebeschermer verkrijgbaar. Er is ook een andere versie van het model met meer bodemvrijheid, die voorkomt dat de onderkant van de trekker in contact komt met de ondergrond; bijvoorbeeld wanneer de trekker in open ruimten rijdt en te maken krijgt met oneffen oppervlakken en/of hellingen.

  • Beschermend chassisontwerp
  • Tweehandig ontwerp van de stuurinrichting
  • Automatische parkeerrem
  • Optioneel kniebeschermingskussen

Bij het rijden van langere afstanden kan de bestuurder gebruik maken van de in hoogte verstelbare stoel: als het nodig is kan de bestuurder de stoel neerklappen en comfortabel zittend verder rijden. Ook de hoogte van de stuurinrichting kan worden versteld om de bediening te vergemakkelijken. Bovenop het accudeksel en onder de zitting bevinden zich grote opbergvakken. Zo kan de bestuurder zijn gereedschap binnen handbereik hebben. Een lage opstap maakt het gemakkelijk in en uit de truck te stappen.

  • Inklapbare bestuurdersstoel met verstelbare hoogte
  • Grote opbergvakken
  • In hoogte verstelbare stuurinrichting
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan