Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Reachtruck Linde R10 – R25

De reachtruck productlijn Linde R10 – R25 omvat een breed scala aan heftrucks voor intensieve toepassingen op gebieden binnen distributie, de levensmiddelenindustrie en algemene opslag en stockage Het grote aantal modelvarianten en de uitgebreide standaard- en speciale uitrusting maken het mogelijk om een groot aantal verschillende logistieke taken uit te voeren. Daartoe behoren masthoogtes tot 15 meter, smalle chassis voor eenrichtingsrekken of de coldstorebeveiliging die bij temperaturen tot – 30 °C kan werken. Met name de torsiestijve hefmasten en de optionele elektrische lineaire aandrijving met Dynamic Mast Control, die het slingeren van de mast dynamisch compenseert, maken deze reachtrucks ideaal voor veilig en efficiënt werken op hoogte.

De torsiebestendige, voor het zicht geoptimaliseerde hefmasten op de Linde R10 – R25 reachtrucks helpen de veiligheid en efficiëntie bij het hanteren van ladingen op hoogte te vergroten. Een parkeerrem die automatisch wordt ingeschakeld wanneer de bestuurder de truck verlaat, maakt veilig stoppen op hellingen mogelijk. Linde Curve Assist zorgt voor veilige snelheden in bochten. Vier remsystemen brengen de truck op betrouwbare wijze tot stilstand, zelfs in onvoorziene situaties. Een breed scala aan extra uitrusting zorgt voor extra veiligheid: Een panoramadak van gepantserd glas biedt bijvoorbeeld het best mogelijke zicht op de lading. Het optionele Dynamic Mast Control assistentiesysteem compenseert mastschommelingen met snelle en precieze tegenbewegingen en gaat ook het doorbuigen van de mast bij opslag en demontage tegen. Dit vermindert het risico op ongevallen en versnelt de werkprocessen.

  • Torsiebestendige mast ontworpen voor optimaal zicht
  • Automatische parkeerrem
  • Linde Curve Assist
  • Vier remsystemen
  • Optionele Dynamic Mast Control

Dankzij een ontwerpconcept dat is gebaseerd op de uiteenlopende ergonomische eisen van de chauffeurs, kunt u met Linde trucks werken zonder moe te worden. Alle componenten, zoals de bestuurdersstoel met luchtvering en de bedieningselementen, kunnen individueel worden ingesteld. De luchtvering past zich automatisch aan het gewicht van de bestuurder aan. De trillingsvrije bestuurderscabine vermindert trillingen op oneffen oppervlakken. De intuïtieve bedieningselementen en een lage instap maken een effectieve en comfortabele bediening mogelijk.

  • Ergonomisch totaalconcept
  • Bestuurdersstoel met luchtvering
  • Individueel verstelbare stoel en console
  • Lage instaphoogte
  • Trillingsvrije werkplek
  • Intuïtieve en vermoeidheidsvrije bediening
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan