Linde BlueSpot

Het LED licht van de Linde BlueSpot™ projecteert een blauwe waarschuwingsspot op de grond. Dit waarschuwt voetgangers en andere truckbestuurders voor naderende trucks. Deze visuele oplossing van Linde Material Handling trekt intuïtief de aandacht voor rijdende trucks. Het verhoogt daardoor merkbaar de veiligheid, zowel in gangpaden als op oversteekplaatsen waar het zicht slecht is

Linde VertiLight

In tegenstelling tot conventionele koplampen verlicht de Linde VertiLight het werkgebied over een groot oppervlak, dankzij zijn halfronde vormgeving met een brede lichtband en zeven ideaal geplaatste LED’s. De LED’s verspreiden het licht gelijkmatig van de vloer tot de bovenrand van het schap en verbeteren het zicht op het schap, de lading en de vorken.

 

Linde Led Stripes

De Linde LED Stripes zorgen voor optimale veiligheidsomstandigheden aan de voor- en achterkant van het voertuig: De tweekleurige lichtstroken verlichten met wit licht de rijrichting van de truck. Als de rijrichting verandert, verandert de lichtkleur automatisch van wit in rood. Voetgangers en andere voertuigen kunnen zo de rijrichting van de vrachtwagen herkennen, zelfs van veraf – wat de veiligheid in het magazijnverkeer verder verhoogt.

Linde TruckSpot

Met de Linde TruckSpot neemt de vorkheftruck zijn eigen ‘waarschuwingsbord’ mee, waar hij ook naartoe gaat, en maakt zo kritieke situaties onschadelijk voordat ze zich voordoen.

Met de TruckSpot stelt Linde een nieuwe norm voor veiligheid in in magazijnen en op visueel beperkte kruispunten. Het innovatieve waarschuwingssysteem maakt gebruik van de bewezen voordelen van de Linde BlueSpot en voegt daar een belangrijk kenmerk aan toe: een groot formaat waarschuwingssymbool met sterk contrasterende kleuren om een nog effectievere waarschuwing te geven.