Van den Dorpe

Service staat nog altijd bovenaan in ons vaandel. Naast ons sales team kun je rekenen op meer dan 45 gekwalificeerde techniekers, actief in jouw of ons atelier. Naast verkoop en onderhoud bieden we consultancy, training en opleiding, commercieel advies, een efficiënt gerund wisselstukkenmagazijn en een smetteloos werkende dienst na verkoop. Voortdurende productscholing en servicetraining maken deel uit van de opleiding van onze servicetechniekers.

Heavy Handling

Zelfs met de beste machine sta je zonder tijdig onderhoud nergens. Heavy Handling beseft dit maar al te goed en is trots op de doorgedreven service.

Heavy Handling beschikt over een ruime vloot servicewagens om on-site onderhoud en herstellingen uit te voeren. Deze vrachtwagens zijn heel compleet uitgerust met lasposten, een compressor, computer, alle nodige tools, olieën en de meest cruciale wisselstukken. Elke ochtend staat per technieker een doos klaar met de stukken die hij die dag zal nodig hebben, zo is hij klaar om u binnen de kortste keren te helpen!

In de hoofdzetel in Beveren is er een ruime werkplaats voor het uitvoeren van grote herstellingen die niet op locatie bij de klant kunnen gedaan worden. Ervaren vakmensen met een fabrieksopleiding voeren de werken uit. Daartoe kunnen ze beschikken over alle nodige faciliteiten en de modernste technieken.