Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet stacker Linde L10- L12

Of het nu gaat om opslaan of verzamelen, afstandstransport of palletoverdracht, de elektrische stapelaar L10 – L12, met hun slanke chassis en goede doorkijkmasten maken veel manoeuvres gemakkelijker. Vooral waar weinig ruimte beschikbaar is. De dissel is op een laag punt gemonteerd is, wat voor een veilige afstand tussen bestuurder en de stapelaar zorgt. Er is ook een kruipsnelheidsfunctie voor heel langzame en krappe manoeuvres. Hierbij staat de dissel rechtop. Over het geheel genomen werkt de truck volkomen intuïtief. Alle bedieningselementen zijn ergonomisch in de disselkop aangebracht en zorgen voor een moeiteloze bediening.

Deze elektrische stapelaar biedt een goede veiligheidsafstand tussen de bediener en de truck doordat de lange dissel op een laag punt gemonteerd is. De snelheid past zich automatisch aan de stand van de dissel aan. Hoe verticaler hij staat, hoe langzamer hij gaat. Als de bediener de dissel in de onderste of bovenste eindstand zet, wordt de elektromagnetische rem geactiveerd. De truck remt automatisch af als de rijschakelaar wordt losgelaten. Het diepgetrokken chassis en de afgeronde vorm dragen bij tot veilig werken.

  • De SafetySpeed functie regelt de snelheid naargelang de kanteling van de dissel
  • Lange dissel voor een veilige afstand tussen de bediener en het chassis
  • De weerstand aan het einde van de slag van de dissel voorkomt onbedoeld, abrupt afremmen
  • Elektromagnetische rem met automatische activering

De trucks zijn gemakkelijk door scherpe bochten te sturen met hun lange dissel. De bediener kan gemakkelijk en intuïtief bij alle elementen op de ergonomische disselkop, waarbij de hand altijd op de disselkop blijft. Bovendien kunt u de truck met een verticale disselstand manoeuvreren met behulp van de kruipsnelheidsknop. Dit maakt veel bewerkingen in een krappe ruimte gemakkelijker.

  • Alle bedieningselementen zijn ergonomisch gerangschikt
  • Kruipsnelheidsknop om te manoeuvreren in nauwe ruimten
  • Grote opbergvakken voor werkdocumenten
  • Lange hendel voor moeiteloze bediening, zelfs in krappe bochten
Request quotation

"*" indicates required fields