Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet stacker Linde D10

De D10 stapelaar maakt een snelle doorvoer van goederen mogelijk, zelfs in krappe en drukke omgevingen. Hij kan twee pallets met een totaalgewicht van 2.000 kilogram tegelijk vervoeren met behulp van de vorken en de draagarmen. De innovatieve rollen zorgen voor stabiliteit tijdens het overbrengen van goederen en ook bij het laden en lossen. Dankzij het smalle chassis, dat slechts 720 mm meet en de kruipsnelheidsfunctie is nauwkeurige bediening in smalle gangpaden mogelijk. De lange dissel met laag montagepunt zorgt altijd voor voldoende veiligheidsafstand tussen de truck en de bestuurder. De truck past zijn snelheid en heffuncties aan in verhouding tot de hoek van de dissel.

De lange dissel van de D10 stapelaar met laag montagepunt biedt een ruime veiligheidsafstand tussen de truck en de bestuurder. Bovendien beschermt het lage chassis de voeten van de bestuurder. Als de bestuurder de dissel in een horizontale of verticale stand brengt, remt de truck automatisch af. Zo manoeuvreert u zelfs zware ladingen veilig door het magazijn. Een optioneel lastbeschermrek voorkomt dat de goederen wegglijden of vallen.

  • Lange dissel met laag montagepunt
  • Stalen beschermplaat voor bescherming van de bestuurder
  • Automatisch remsysteem
  • Optioneel lastbeschermrek

Dankzij de ergonomische disselkop kan de bestuurder alle functies comfortabel en intuïtief met zijn vingertoppen bedienen. De stuurbediening met dubbele greep kan zowel van rechts als van links flexibel worden gehanteerd. In krappe ruimten kan de bediener de dissel rechtop zetten en de kruipsnelheidsfunctie activeren. Alle belangrijke werkbenodigdheden, zoals handschoenen en folierollen, zijn opgeborgen in een ruim opbergvak in de truck. Zo is alles binnen handbereik. Het multifunctionele display geeft in één oogopslag informatie over de actuele toestand van de truck.

  • Ergonomische disselkop
  • Stuurbediening met dubbele handgreep
  • Ruim opbergvak
  • Multifunctioneel display
Request quotation

"*" indicates required fields