Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Orderpicker Linde V08

De V08 laagheffende orderverzamelaars zijn uitgerust met een verticaal uitschuifbaar hefplatform dat de bestuurder tot 1,2 meter boven de grond brengt. Zo kan de bestuurder bij het orderverzamelen gemakkelijk het tweede rekniveau bereiken. De V08 voertuigen zijn verkrijgbaar in twee versies. Bij model V08-01 zijn de vorken stevig verbonden met het bestuurdersplatform en worden ze op grondhoogte vastgemaakt. In de versie met lang chassis bieden de vorken plaats aan een totaal gewicht van 1.000 kilogram. In de korte versie kunnen de vorken een drager van maximaal 700 kilogram dragen, wat het voertuig over het geheel genomen veel wendbaarder maakt. Model V08-02 is uitgerust met een extra heffunctie waarmee de bestuurder de vorken afzonderlijk kan heffen en laten zakken. Zo kan de bestuurder de lastdrager op een comfortabele hoogte instellen voor laden en lossen.

Bij de Linde V08 is de buitenrand van het bestuurdersplatform lichtjes naar boven afgeschuind. Dit helpt de bestuurder misstappen te voorkomen en biedt extra veiligheid, vooral als het platform omhoog staat. Het bestuurdersplatform van de V08-02 kan worden uitgerust met zijrails die valpartijen voorkomen en de veiligheid voor de bestuurder vergroten. Bij een botsing is het robuuste chassis van de voertuigen voorzien van metalen bumpers en optionele versteviging van rubber om de bestuurder en goederen bij een kleine botsing te beschermen. De trucks kunnen optioneel uitgerust worden met LED koplampen en Linde BlueSpot™, die in de rijrichting een blauwe lichtvlek op de grond projecteert als waarschuwingssignaal voor voetgangers of andere bestuurders. Het hele vloeroppervlak van het bestuurdersplatform fungeert als dodemansknop. Als de bestuurder het platform verlaat of de noodstopschakelaar activeert, remt het voertuig automatisch. In de rijstand wordt de remkracht aangepast aan het actuele ladinggewicht en bij het nemen van bochten wordt de snelheid automatisch verminderd om onbedoeld kantelen te voorkomen.

  • Verhoogde buitenrand voor meer stevigheid
  • Stootbescherming van metaal of rubber
  • LED koplampen en BlueSpot – optioneel
  • Platform vloer als dodemansknop

De V08 laagheffende orderverzameltrucks zijn uitgerust met het intuïtieve, in hoogte verstelbare Linde stuurwiel. Zo krijgt de bestuurder een comfortabelere werkhouding. Het ruime bestuurdersplatform met een instaphoogte van slechts 14,5 centimeter, vergemakkelijkt het voortdurend in- en uitstappen. Een antislip rubberen mat op de vloer van het bestuurdersplatform verbetert de stabiliteit en voorkomt ongelukken door uitglijden. De Linde V08 orderverzameltruck heeft grote opbergvakken voor werkuitrusting. Bovendien kunnen extra beugels bevestigd worden om scanners, klemborden, filmrollen en andere gebruiksvoorwerpen aan te hangen. Het multifunctionele kleurendisplay geeft alle belangrijke voertuiginformatie in één oogopslag.

  • In hoogte verstelbaar Linde stuurwiel
  • Ruime instap en lage instaphoogte
  • Antislip rubberen mat
  • Royale opbergvakken
Request quotation

"*" indicates required fields