Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet truck Linde T20 – T25 AP/SP

De T20 – T25 AP/SP elektrische transpallets bieden op maat gemaakte ergonomische werkomstandigheden voor de bestuurder. Het basisconcept van Linde is flexibel. In het AP model kan de chauffeur het sta-platform omhoog bewegen en de stuurboom neerklappen. De platformtruck verandert naar behoefte in een volwaardig meeloopmodel. De SP-stand daarentegen heeft een vast sta-platform.

De truck heeft een e-driver bediening van Linde, waarmee de bestuurder in een rechte hoek ten opzichte van de rijrichting staat en zowel vooruit als achteruit kan kijken. Veel manoeuvres zijn daardoor veel gemakkelijker en kunnen sneller uitgevoerd worden. De pallettrucks hebben een maximaal hefvermogen van 2.000 of 2.400 kg, afhankelijk van het model. Er zijn ook lithium-ion batterijen verkrijgbaar.

Een massief stalen bescherming die tot de vloer reikt, vangt lichte schokken op en beschermt het lichaam van de bestuurder. Het compacte ontwerp van de besturingsunit zorgt ervoor dat de bestuurder tijdens het rijden altijd binnen de stevige laadbak van de truck blijft.

Beide modellen hebben drie onafhankelijke remsystemen die de veiligheid van de bestuurder en de lading in elke rijsituatie garanderen. Als de bestuurder zijn voet van de rijschakelaar neemt, treedt het elektromagnetische remsysteem automatisch in werking. Hetzelfde geldt als de dodemansknop wordt losgelaten of de noodstop wordt geactiveerd.

  • Massief stalen frame
  • Compact stuurontwerp
  • Drie onafhankelijke remsystemen

In het SP model staat de bestuurder in een rechte hoek ten opzichte van de vorkrichting, ongeveer 45 graden. Deze houding maakt het gemakkelijker om de omgeving van de truck goed te zien. De bestuurder hoeft zijn lichaam niet te draaien bij het achteruitrijden en wordt zo minder belast.

De gewatteerde rugleuning biedt extra comfort. Het sta-platform is ook zeer stevig en stabiel, zodat de bestuurder niet hoeft te slingeren op een oneffen ondergrond. Dit biedt belangrijke bescherming tegen lichamelijke belasting. Bij beide modellen profiteert de bestuurder van precieze stuurbekrachtiging die zonder inspanning kan worden bediend. Hij heeft ook toegang tot brede, diepe opbergvakken. De bestuurder kan dus altijd bij het gereedschap dat hij nodig heeft.

 

  • Gedraaide sta-stand op 45 graden
  • Diepe opbergvakken
  • Gewatteerde rugleuning
  • Stabiel stavlak
Request quotation

"*" indicates required fields