Questions? Contact us
+32 (0)474 05 13 67
cc@heavyhandling.be Open Whatsapp

Movella Translifter

Movella translifters bieden u een makkelijke en veilige manier om goederen horizontaal te voeren. Deze trailers zijn voorzien van een hydraulisch hefsysteem om “cassettes” met goederen op te pikken of neer te laten zonder nood aan andere heftoestellen. Er bestaan cassettes voor containers, paletten, staalrollen, of eender welke andere goederen. Door de goederen per cassette te transporteren is er veel minder behandelingsschade, kunnen meer goederen per rit vervoerd worden én kan de operatie veel veiliger gebeuren.

NT-serie

Robuuste en eenvoudige translifters met één draaistel voor capaciteiten van 6 tot 50 ton. Bediend door een heftruck, terminaltrekker of een wiellader. Typische toepassingen zijn zware technische werkplaatsen, fabrieken voor betonelementen, spuiterijen, staalgroothandels en vele andere waar de lading te groot is om alleen door een vorkheftruck te worden vervoerd.

R-serie

De sterkste RoRo-translifter op de markt met veel innovatieve functies om de betrouwbaarheid te vergroten en downtime te minimaliseren. Uitvoeringen met 1, 2 en 3 rijstellen met een laadvermogen van 50 tot 130 ton. Typisch gebruikt in RoRo-havens, terminals en staalindustrie.

I-serie

Oersterke en heavy duty translifter voor 24/7 gebruik in de staalindustrie. Capaciteiten tot 240 ton en transportefficiëntie van meer dan 1000 ton/uur in een kilometer rijafstand.

Windmill blade Transporter

Windmill blade transporter is een robuuste aanhanger voor het vervoeren van zelfs de langste wieken in fabrieken en havengebieden.

Request quotation

"*" indicates required fields