Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet truck MT15 C

Of het nu in de detailhandel is of in productieomgevingen, overal waar transpalletten gebruikt worden, presteert de MT15 C uitstekend. In de meeloopstand vervoert de pallettruck moeiteloos lasten tot 1,5 ton. Dankzij zijn compacte bouw is de truck gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in smalle gangpaden en krappe bochten. Bij het laden en vervoeren van pallets op grondniveau over korte afstanden is de compacte truck een krachtig alternatief voor de manuele transpallet. De truck ontlast werknemers van fysiek veeleisende taken en draagt bij tot een hogere productiviteit in het magazijn en snellere stadsleveringen!

De lange, laag gemonteerde disselboom zorgt ervoor dat de bestuurder op een veilige afstand van de pompwagen staat. Het lage onderstel voorkomt dat zijn voeten onder de wagen beklemd raken en voorkomt ongelukken. Als de bestuurder zijn handen van de vlinderschakelaar neemt, stopt de elektromagnetische rem de truck automatisch. Bovendien zit er een buikschakelaar op de disselkop die gebruikt kan worden om de MT15 C in noodgevallen tot stilstand te brengen. De truck wordt altijd veilig op zijn plaats gehouden door een efficiƫnte parkeerrem, zelfs op schuine laadplatforms of hellingen.

  • Veilige afstand dankzij lange disselboom
  • Automatische elektromagnetische rem
  • Doeltreffende parkeerrem voor hellingen

Het 1550 millimeter korte chassis en de kleine draaicirkel van slechts 1390 millimeter zorgen voor optimale wendbaarheid, zelfs in krappe ruimtes. De bestuurder kan de verticale dissel met grote precisie manoeuvreren als hij kruipsnelheid gebruikt. Zo kan de pallettruck moeiteloos bestuurd worden, zelfs in krappe ruimtes, zoals in een vrachtwagen. Alle bedieningselementen bevinden zich in de ergonomisch gevormde disselkop en zijn gemakkelijk te bereiken, ook de dubbele vlinderhendel voor gemakkelijke besturing van de truck met beide handen. Het Curtis besturingssysteem maakt bijzonder fijngevoelig werken met de last mogelijk. Het stelt servicemonteurs in staat snelheid en acceleratie precies aan de eisen van de klant aan te passen.

  • Compact ontwerp bevordert de wendbaarheid
  • Kruipsnelheid maakt nauwkeurig sturen mogelijk
  • Ergonomisch gevormde disselkop met alle bedieningsknoppen
  • Persoonlijke aanpassingen met Curtis besturing
Request quotation

"*" indicates required fields