Questions? Contactez-nous

Chariot à allée étroite Linde A

De Linde man-down A truck levert een hoge doorvoersnelheid in bijzonder smalle gangpaden. Dit wordt bereikt door een moderne aandrijving die, zelfs bij maximale hefhoogtes, hoge snelheden kan bereiken bij heffen en rijden. Bovendien kan de vorkheftruck tegelijk optrekken en heffen. Net zo gunstig zijn het grote restladingvermogen en de diverse camera- en hulpsystemen. Deze helpen bij zaken als navigatie in het magazijn, het voorkomen van ongelukken of snel handling op grote hoogte. De zeer smalle gangen A truck is modulair opgebouwd. De klant kan kiezen uit verschillende motoren, batterijen, hefmasten, chassis en vele andere opties om aan zijn individuele gebruikseisen te voldoen.

De bestuurder heeft optimaal zicht bij het vooruit- en achteruitrijden, omdat hij zijwaarts zit. De optionele vorkcamera en kruislijnlaser geven de bestuurder beter zicht op de lading op grote hoogte. De systemen maken het gemakkelijker om ladingen op hogere rekniveaus te hanteren en verminderen het risico op ongelukken. De optionele Dynamic Reach Control (DRC) past de reikwijdte op intelligente wijze aan het actuele gewicht van de lading aan en vermindert zijdelingse mastschommelingen bij het opslaan en overslaan van ladingen. Deze functies verhogen de veiligheid en de werkprestaties. De gangpadveiligheidsassistent, die als optie verkrijgbaar is, gebruikt RFID tags of barcodes om de horizontale positie in het gangpad te bepalen en reageert dan op ongelijke vloeren of obstakels op het rek of plafond en past de hefhoogte en -snelheid daarop aan. Persoonsbeveiligingsuitrusting (PSE), die ook als optie verkrijgbaar is, gebruikt voor en achter aangebrachte sensoren om te bepalen of zich personen of voorwerpen in de rijlijn bevinden en de truck tot stilstand te brengen.

  • Optimaal zicht dankzij zijdelings zittende bediening
  • Dynamic Reach Control (DRC) vermindert mastschommelingen bij het opbergen en ophalen van lasten
  • Vooraf eindstops te programmeren voor rijden, heffen en dalen
  • Optionele veiligheidsuitrusting voor personeel

De bestuurder bedient de hefas gemakkelijk met een ergonomisch gevormde, multifunctionele joystick. De grote cabine, de goed verstelbare stoel en de intuïtieve opstelling van de bedieningselementen garanderen een hoog rijcomfort. Zijdelings zittende bediening geeft de bestuurder optimaal zicht in alle richtingen en voorkomt inspannende lichaamsbewegingen. Een zachte, anti-slip vloermat en een optionele met lucht gevulde stoel verminderen de schokken en trillingen die op de bestuurder worden overgebracht. Een kleurenscherm toont alle informatie in één oogopslag.

  • Ergonomische, intuïtieve joystick
  • Verstelbare stoel
  • Cabine met opbergmogelijkheden
  • Kleurenscherm toont alle informatie die je nodig hebt
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires