Questions? Contactez-nous

Transpallette Linde T16 P

De Linde T16 P en T20 P elektrische transpalletten staan garant voor snelle transportprocessen over kortere en middellange afstanden. De snel reagerende 1.2 kW motor bereikt zeer snel de maximumsnelheid van zes kilometer per uur – met en zonder last. Bovendien zorgen de tandem lastwielen voor een goede aandrijving, zelfs op een oneffen ondergrond. Servicemonteurs kunnen belangrijke parameters zoals de maximale versnelling instellen om de truck nog beter aan de individuele eisen aan te passen. Daardoor verlopen processen efficiënter en veiliger. Als het nodig is, kan de bestuurder het staplatform opklappen. Zo wordt de lage platform truck een meeloopmodel. Het T16 P model heeft een laadvermogen van 1.600 kilo, terwijl de T20 P maximaal 2.000 kilo vervoert.

De T16 P en T20 P elektrische transpalletten hebben vier onafhankelijke remsystemen die de veiligheid van de bestuurder en de lading in verschillende situaties garanderen. De truck remt automatisch als de bestuurder de vlinderschakelaar loslaat of als hij de dissel helemaal omhoog of omlaag beweegt. Bovendien wordt de elektromechanische rem in werking gesteld als de omkeerschakelaar of de noodstopknop wordt bediend – in het tweede geval worden ook alle stroomkringen onderbroken. De grote disselkop omsluit de handen en beschermt ze tegen verwondingen. Als de dissel schuin gekanteld wordt, bijvoorbeeld op een helling, rolt hij niet terug bij het wegrijden.

  • Vier onafhankelijke remsystemen
  • Achteruit schakelaar
  • Noodstopknop
  • Bescherming van de handen

Het platform uit één stuk en de speciale dissel van de lage elektrische transpallet dempen alle schokken en trillingen die de bestuurder kunnen belasten. De bedieningselementen zijn ergonomisch op de disselkop geplaatst en zijn gemakkelijk met beide handen te bedienen. Bovendien wordt de bediening moeiteloos met de vingertoppen uitgevoerd. Het sta-platform kan naar behoefte op- en neergeklapt worden. Er is een gemakkelijk toegankelijk opbergvak voor werkmateriaal.

  • Demping via platform en dissel
  • Gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen
  • Opklapbaar platform
  • Opbergvak
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires