Service om u tegen te zeggen!

Zelfs met de beste machine sta je zonder tijdig onderhoud nergens. Heavy Handling beseft dit maar al te goed en is trots op de doorgedreven service.

Het doel: continuïteit

Een breuk komt steeds ongelegen: productielijnen vallen stil, vrachtwagens of schepen kunnen niet weg, uurlonen blijven lopen... Het is dan ook van het grootste belang dat kordaat wordt opgetreden. Heavy Handling is 24/24 bereikbaar en kan door zijn uitgebreid netwerk en ervaring kort op de bal inspelen opdat extra kosten of productiviteitsverlies vermeden worden.

Rolling workshop / mecanic

Heavy Handling beschikt over een ruime vloot servicewagens om on-site onderhoud en herstellingen uit te voeren. Deze vrachtwagens zijn heel compleet uitgerust met lasposten, een compressor, computer, alle nodige tools, olieën en de meest cruciale wisselstukken. Elke ochtend staat per technieker een doos klaar met de stukken die hij die dag zal nodig hebben, zo is hij klaar om u binnen de kortste keren te helpen!

werkplaats

In de hoofdzetel in Beveren is er een ruime werkplaats voor het uitvoeren van grote herstellingen die niet op locatie bij de klant kunnen gedaan worden. Ervaren vakmensen met een fabrieksopleiding voeren de werken uit. Daartoe kunnen ze beschikken over alle nodige faciliteiten en de modernste technieken.

Alle merken: 1 aanspreekpunt

Heavy Handling gelooft in duurzame lange termijn relaties. Wij willen optreden als uw servicepartner waarbij slechts 1 contact nodig heeft voor al uw machines, ongeacht het merk. Onze techniekers prefereren het eigen merk, maar werken ook dagelijks aan andere.

spare parts

Heeft u een wisselstuk nodig? Heavy Handling houdt in Antwerpen een belangrijke stock wisselstukken bij. Niet alleen alle filters, maar ook alle hydraulische pompen, enz. zijn op voorraad. Onze merken Konecranes en Ljungby Maskin werken bovendien grotendeels met dezelfde componenten qua aandrijflijn en hydraulica, daardoor kunnen wij de servicegraad voor beide producten op eenzelfde hoog niveau houden.

aandbod


Schrijf in op onze nieuwsbrief

Vul het contactformulier volledig in en blijf zo op de hoogte van ons aanbod.