Vragen? Contacteer ons
+32 (0)474 05 13 67
cc@heavyhandling.be Open WhatsApp

Zware vorklift Diesel

De vorkheftrucks van Konecranes zijn opmerkelijk aanpasbaar aan gespecialiseerde materiaalbehandeling. We hebben een lange staat van dienst in het voldoen aan gespecialiseerde industriële handlingvereisten zoals die van u. Welk hefvermogen u ook nodig heeft, 10-18 ton, 18-33 ton of 37-65 ton, Konecranes heeft de juiste vorkheftruck voor u met een breed portfolio aan opties en aanbouwdelen. En het allerbelangrijkste: ze zijn met het hart gemaakt: met de nieuwste technologieën, fijn vakmanschap en aandacht voor detail.

Kracht, prestaties en betrouwbaarheid
Konecranes heftrucks zijn gemaakt met zorg, vakmanschap en de nieuwste slimme technologieën. De kracht, prestaties en betrouwbaarheid van elke Konecranes-heftruck zijn gebaseerd op drie dingen die het hart van onze technologie vormen: een sterk chassis, efficiënte lastafhankelijke hydrauliek en intelligente elektronische machinebesturing. We zijn altijd bezig met nieuwe diensten en technologie.

Sterk Box-type chassis
Ons box-type chassis is het sterkste op de markt. Het is gemaakt van vier gelaste stalen platen als een gesloten kokerprofiel. Vergeleken met een conventioneel heftruckchassis, heeft het dubbele torsiestijfheid en hogere sterkte, minder spanningen en spanningen, een hoger hefvermogen zonder verminderingen bij hoge hefhoogtes en sterke kantelbevestigingen in zowel het chassis als de mast.

Bovendien helpt deze structuur bij het onderhoud de motorruimte schoon en helder te houden om vuil- en olieophoping te voorkomen dankzij het vlakke oppervlak, waardoor het risico op brand als gevolg van opgehoopt vet wordt verminderd.

Efficiënte lastafhankelijke hydrauliek
Onze trucks worden geleverd met hydrauliek die de lading kan detecteren en het hefvermogen kan aanpassen aan het gewicht van de lading. De heftruck levert alleen maximaal vermogen als dat echt nodig is, verbruikt minder brandstof en reduceert emissies en geluid.

Onderhoudsintervallen zijn langer (4.000 – 12.000 uur); er is minder slijtage aan componenten, wat allemaal bijdraagt ​​aan een lagere total cost of ownership.

Intelligente elektronische machinebesturing (EMC) & TRUCONNECT monitoring op afstand
Ons Electronic Machine Control-systeem, EMC Master, bewaakt de vitale componenten en functies van de heftruck. De instellingen zijn programmeerbaar om aan uw behoeften aan te passen. Het kan worden gekoppeld aan Konecranes’ TRUCONNECT Remote Monitoring en rapportagesysteem (Basic, Premium, Premium+ abonnementspakketten zijn beschikbaar).

Bovendien verhoogt de CanBus-technologie de betrouwbaarheid van de motor en de transmissie.

De droom van een chauffeur

  • Een ergonomische cabine ontworpen voor de operator met een breed en duidelijk zicht.
  • Technische info op het kleurenscherm met aanraakbediening.
  • Minder geluid en vibraties dankzij de best geïsoleerde cabine beschikbaar op de markt.
  • Technologie neemt afleiding weg om de operator gefocust te houden.

Konecranes Lifttrucks is sterk vertegenwoordigd in de hout- en papier industrie. Deze performante machines zijn gegeerd omwille van de korte draaicirkel en stabiel rijgedrag zelfs met hoge hefmast. Tevens kan de machine worden uitgerust met een papierrollenklem of cellulosebalenklem.

Konecranes Lifttrucks oerdegelijke constructie vormt de perfecte basis voor het tillen van zware betonplaten of steenblokken. De afstelbare fingertip bediening stelt de operator in staat om heel fijn en schadevrij te werken. Voor plaatsen met beperkte breedte of hoogte doorgang is een korte wielbasis of full-free lift hefmast mogelijk. Nivellerende vorkenborden stellen u in staat om het vorkenbord te kantelen.

Konecranes heftrucks zijn door hun robuuste bouw en capaciteiten tot wel 65 ton uitermate geschikt voor de behandeling van metalen producten zoals staalrollen, platen, plakken, enz.

Daarenboven is het mogelijk om de machine volledig op maat te bouwen voor de meest veeleisende werkomstandigheden, zoals bijvoorbeeld:

  • Ultra-korte wielbasis voor plaatsen met beperkte doorgang
  • Hittebestendige hydraulica voor de warme omgevingen van gieterijen en staalfabrieken
  • Versterkte hefmasten, vorkenborden en vorken voor heavy-duty toepassingen
  • Diverse voorzetapparatuur zoals coildoorns, magneetsystemen, nivellerende vorkenborden, enz.
  • U zegt het, wij maken het !
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan