Questions? Contactez-nous

Tractor Linde W20 – W30

De W20 – W30 elektrische platformtrucks van Linde Material Handling zijn perfect voor het gebundeld vervoeren van grote hoeveelheden materiaal. Met een laadvermogen van twee (W20) of drie ton (W30) en topsnelheden (zonder last) van respectievelijk 20 km/u (W20) en 23 km/u (W30) werken de voertuigen op een hoog niveau van prestaties, wendbaarheid en precieze wendbaarheid. Hun soepele besturing stelt de bestuurder in staat om moeiteloos in de krapste ruimtes te werken. Dat maakt de W20 – W30 ideaal voor opeenvolgende leveringen in getimede processen, zoals de toevoer van materiaal naar productielijnen in de auto-industrie. Een van het chassis ontkoppelde cabine en een aandrijfas met spiraalveren in plaats van bladveren voorkomen dat schokken en trillingen op de bestuurder worden overgebracht bij het rijden op een oneffen ondergrond. Dat voorkomt vermoeidheid en maakt geconcentreerd werken mogelijk, zelfs tijdens lange diensten. De trucks kunnen worden aangedreven door lood-zuur of lithium-ion batterijen.

Veiligheid is een topprioriteit bij het vervoer van grote ladingen. Daarom zijn de platformtrucks W20 – W30 uitgerust met verschillende remsystemen. De bestuurder activeert de meervoudige schijfrem via het voetpedaal. Dit remsysteem maakt een uiterst gevoelige, maar tegelijk zeer krachtige vertraging mogelijk, om de vervoerde lading te beschermen en het voertuig in gevaarlijke situaties onmiddellijk tot stilstand te brengen. Bovendien voorkomt een automatische parkeerrem dat het voertuig onbedoeld op hellingen rolt en wordt vrijgegeven als de trekker weer optrekt. Bij het bergaf rijden houden de W20 – W30 automatisch hun snelheid aan en het gewicht van de vervoerde goederen versnelt de truck niet. In bochten wordt de snelheid automatisch aangepast. De robuuste cabine met optionele beschermende windschermstangen en een optionele veiligheidsgordel beschermt de bestuurder tegen verwondingen bij een ongeluk. Bovendien worden de cabinedeuren elektrisch bewaakt en voorkomen ze dat de bestuurder sneller rijdt dan kruipsnelheid als de deuren niet goed gesloten zijn. Een zijdelingse batterijwissel maakt het gemakkelijk en veilig om zware tractiebatterijen te hanteren.

  • Automatische parkeerrem
  • Constante snelheid bij het naar beneden rijden op hellingen
  • Snelheidsregeling in bochten
  • Robuuste cabine met beschermbeugels voor de voorruit
  • Elektrisch bewaakte cabinedeuren

De W20 – W30 platform trucks bieden maximaal rijcomfort en verminderen vermoeidheid tijdens het werk. De ontkoppeling van cabine en chassis en de spiraalveren op de aandrijfas voorkomen dat trillingen en schokken op de bestuurder worden overgebracht en minimaliseren zo de lichamelijke belasting. De grote, gebogen voorruit en de meervoudige deuropties bieden onbelemmerd zicht in alle richtingen, zodat de bestuurder met minimale inspanning de omgeving in het oog kan houden, zelfs tijdens moeilijke rijmanoeuvres. Het ruime bestuurderscompartiment biedt voldoende ruimte om ontspannen te werken. Werkgerei kan handig worden opgeborgen in opbergvakken en netten.

  • Ruime bestuurderscabine losgekoppeld van het chassis
  • Schokbrekers in plaats van bladveren
  • Vrij uitzicht
  • Ruimte voor werkgerei
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires