Questions? Contactez-nous

Préparateur de commandes Linde N20 – N25 (B-HP-SA)

De Linde N20 B, N20 – 25 en N20 – 25 HP laagheffende orderverzamelaars maken een uiterst efficiënt en veilig orderverzamelproces mogelijk, dankzij hun unieke ontwerp waarbij de batterij tussen het bestuurdersplatform en de vorken geplaatst is. De positie van het bestuurdersplatform zorgt zo een optimaal zicht op de magazijnomgeving tijdens het orderpicken. Met de 3 kW aandrijfmotor kunnen de trucks, afhankelijk van het type, tot 14 km/u rijden om snel transport mogelijk te maken, zelfs over lange afstanden. Het intuïtieve Linde stuur zorgt ervoor dat de bestuurder met het grootste gemak voor- en achteruit kan rijden En de kleine draaicirkel vergemakkelijkt het manoeuvreren in smalle gangpaden. Daarnaast verminderd het volledig geveerde bestuurdersplatform trillingen en schokken. Met een maximale vorklengte van 2.400 mm kunnen verschillende soorten lasten tot 2.500 kilogram vervoerd worden.

Het unieke ontwerp van de trucks, waarbij het bestuurdersplatform vóór de batterij is geplaatst, zorgt er voor dat de bestuurder uitstekend zicht heeft op de omgeving, en kan daardoor in een vroeg stadium op gevaarlijke situaties reageren. Optionele LED verlichting en Linde BlueSpot™ aan de voorkant van de truck zorgen er voor dat de truck goed zichtbaar is voor andere aanwezigen in het magazijn. Drie afzonderlijke remsystemen verminderen de snelheid, afhankelijk van de situatie en last. Linde Curve Assist regelt bij het nemen van bochten automatisch de snelheid op basis van de stand van het stuur.  Een robuuste stalen bumper aan de voorzijde van de orderverzamelaar zorgt voor een betere bescherming van het chassis en het bestuurdersplatform.

 • Drie remsystemen
 • Robuuste stalen bumper
 • Automatische snelheidsaanpassing in bochten (Linde Curve Assist)
 • LED verlichting en Linde BlueSpot™

De werkplek van de bestuurder kan naar wens worden ingesteld. Zowel het Linde stuur als de rugleuning (en zitsteun) zijn naar keuze in hoogte verstelbaar en maken comfortabel rijden mogelijk. De lage instap aan beide kanten van de truck maakt het de bestuurder mogelijk snel in en uit te stappen. Het hele bestuurdersplatform is volledig geveerd om trillingen en schokken tijdens het rijden te verminderen (behalve N20 B). Bij het achteruitrijden biedt een extra handgreep achter de rugleuning extra ondersteuning. Alle randen van het bestuurdersplatform zijn afgerond en er zijn verschillende opbergvakken.

  • Lage instaphoogte
  • Brede toegang aan beide kanten
  • In hoogte verstelbaar stuur en rugleuning
  • Geveerd platform
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires