Questions? Contactez-nous

Linde AGV P-Matic

De autonome Linde P-MATIC elektrische sleeptrekker met bestuurdersplatform is ontworpen voor lasttransport op werkplekken met beperkte ruimte. Hij kan lasten tussen de 3.000 en 5.000 kilogram verplaatsen. Typische toepassingen in magazijnen en industriële bedrijven zijn het afleveren van productiematerialen, het afvoeren van afvalproducten en het vervoeren van grotere ladingen.

De trekkers, als afzonderlijke voertuigen of als deel van een autonome vloot, vormen zo een integrale schakel in de toeleveringsketen. Van de productie tot de afleverplaats. De veelzijdige en robuuste voertuigen hebben krachtige, onderhoudsvrije aandrijfmotoren met een hoog koppel.

Dankzij het intelligente veiligheidssysteem verzamelt de Linde P-MATIC trekker optisch gegevens over zijn werkomgeving en reageert hij adaptief. Met behulp van laserdetectoren en een 3D camera herkent het systeem betrouwbaar bewegende en stilstaande obstakels. Het past dan zijn snelheid aan of blijft stilstaan tot de persoon, truck of ander obstakel verwijderd is of zijn bewakingszone verlaat. Zo combineert de technologie de best mogelijke productiviteit met de best mogelijke veiligheid. Twee noodknoppen, waarschuwingsgeluiden en knipperlichten ronden de veiligheidsfuncties van de P-MATIC af.

 • Optische omgevingsherkenning
 • Gecombineerde laser- en cameratechnologie
 • Optimale snelheidsregeling
 • Akoestische en visuele waarschuwingssystemen

Het navigatiesysteem vereist geen extra laserreflectoren of sporen in de vloer en is dus flexibel en schaalbaar. Of het nu als een enkel truck of als deel van een vloot is, de P-MATIC kan gemakkelijk aan werkomstandigheden ter plaatse worden aangepast. Communicatie met geautomatiseerde voorzieningen, zoals deuren en rollerbanden, is gemakkelijk tot stand te brengen. Ook integratie van het voertuig met magazijnbeheer of ERP systemen via de besturingssoftware. Bovendien is het met de P-MATIC mogelijk snel om te schakelen tussen automatische en handmatige bediening.

 • Centraal uitgelijnde besturing
 • Navigatie zonder gebruik te maken van infrastructuur in de vloeren
 • Kan gemakkelijk op handmatig worden overgeschakeld
 • Communicatie met geautomatiseerde voorzieningen

Met de Linde P-MATIC sleeptrekker worden de voertuiggegevens op een servicelaptop uitgelezen en met software-instrumenten geanalyseerd. Als alternatief kan het voertuig op afstand bewaakt en ingeregeld worden via een computergestuurde diagnosefunctie. De P-MATIC is ontworpen met het oog op een hoge operationele beschikbaarheid. Dat betekent dat alle elektronische service-onderdelen gemakkelijk bereikbaar zijn. Bovendien wordt de trekker aangedreven door Linde’s eigen onderhoudsvrije driefasentechnologie, die zorgt voor minimale onderhoudsstilstand.

 • Digitaal diagnose-instrument
 • Op afstand bedienbare inspectie
 • Onderhoudsvrije driefasige aandrijving
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires