Questions? Contactez-nous

Chariot élévateur électrique Linde X35-X50

De Linde X35 – X50 zijn een volledig nieuw soort elektrische vorkheftrucks: ze combineren de kracht en duurzaamheid van een vorkheftruck met verbrandingsmotor met de dynamiek en nul-emissie van een elektrische vorkheftruck!

Dankzij hun prestatievermogen en veelzijdigheid zijn ze geschikt voor zelfs de meest veeleisende toepassingen, zowel binnen als buiten, en kunnen ze de productiviteit van een diesel- of LPG/CNG-vorkheftruck evenaren.

De slanke, asymmetrische mastprofielen en smalle A-stijl van de X35 – X50 zorgen voor een uitstekend zicht rondom. Bij het nemen van bochten zorgen het lage zwaartepunt van het voertuig en de aan de bovenzijde aangesloten stuuras voor stabiliteit. Linde Curve Assist, dat standaard wordt meegeleverd, kan ook helpen bij het nemen van bochten. Het risico op kantel- en laadongevallen wordt verkleind dankzij Linde Load Assist. Een automatische parkeerrem zorgt voor veiligheid op hellingen en hellingen.

De X35 – X50 pronkt met een ergonomisch en intuïtief ontworpen bedieningsconcept en een ruime bestuurderscabine. Het stuur, de dubbele pedalen en de Linde Load Control-hendels die in de armleuning zijn geïntegreerd, vereisen slechts een lichte aanraking om te bedienen. De aandrijf- en stuuras en de mast zijn door middel van rubberen lagers ontkoppeld van het chassis. Dit beschermt de bestuurder tegen stoten en trillingen. Linde biedt een breed scala aan ergonomische stoelen om houdingsproblemen bij chauffeurs actief te voorkomen. Diverse voorzieningen zoals luchtvering, lendensteun, stoelverwarming en stoelventilatie zorgen voor nog meer comfort. Op het 3,5”-display ziet de chauffeur alle belangrijke informatie in één oogopslag. Een 7-inch display is als optie verkrijgbaar.

Demande offre

« * » indique les champs nécessaires