Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Tow tractor Linde P30

De Linde P30 elektrische industriële trekker en platformtruck zijn perfect voor flexibel en veilig transport over korte en middellange afstanden; zelfs (en vooral) wanneer er zeer weinig ruimte beschikbaar is. De trekker is voorzien van nauwkeurige, zelfcentrerende stuurbekrachtiging die de bestuurder veilig kan bedienen met behulp van de ergonomische stuurunit met twee handgrepen. Bovendien maakt het compacte ontwerp van de P30 het manoeuvreren in smalle gangpaden gemakkelijker. De krachtige driefasenmotor accelereert snel tot de maximumsnelheid. Voor comfort en stabiliteit tijdens het rijden zijn de trucks uitgerust met een verstelbare rugleuning en een volledig geveerd stavlak met een antislip vloerbedekking. De P30 heeft een maximaal laadvermogen van drie ton. Hij kan een maximumsnelheid van 10 kilometer per uur bereiken.

Het compacte ontwerp van de stuureenheid voorkomt grote bewegingen, wat de veiligheid van de bestuurder verhoogt. Tijdens het rijden blijft de bestuurder altijd binnen de beschermende grenzen van de truck, achter een vier millimeter dik stalen chassis. Bovendien bieden de ergonomische handgrepen van de stuurinrichting een veilige grip en beschermen ze de handen. De antislip vloerbedekking verhoogt ook de stabiliteit van de bestuurder. In bochten vermindert de truck automatisch zijn snelheid. Hill-start assist voorkomt dat de P30 achteruit rolt op hellingen.

  • Compact ontwerp stuurinrichting
  • Dik stalen chassis
  • Antislip vloerbekleding
  • Linde Curve Assist
  • Start het rijden op hellingen zonder achteruit te rollen

Een volledig geveerd platform en een extra gedempte voetmat voorkomen dat de bestuurder sterke trillingen ondervindt. Bovendien kan de bestuurder de rugleuning precies op zijn of haar hoogte instellen om de rug tijdens het rijden te ontlasten. Er zijn brede, ruime opbergvakken zodat de bestuurder al zijn gereedschap altijd bij de hand heeft. Alle bedieningselementen zijn intuïtief en ergonomisch, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn.

  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel
  • Grote opbergvakken
  • Volledig geveerd platform
  • Gedempte voetmat
Request quotation

"*" indicates required fields