Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet stacker Linde D12 – D14

De elektrische dubbele stapelaars D12 – D14 zijn flexibele allrounders die twee pallets tegelijk kunnen vervoeren. Ze kunnen tot 1.400 kilogram verplaatsen en hun lading tot een hoogte van 4,2 meter heffen. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit bij het laden en lossen. Het uitgebreide veiligheidspakket biedt de bestuurders bescherming rondom. De lange dissel van deze meeloopstapelaars beschermt de bestuurders, door ervoor te zorgen dat zij een veilige afstand tot de truck houden. De kruipsnelheidsfunctie remt de truck af en maakt moeilijke manoeuvres in smalle gangpaden gemakkelijker en veiliger. Bestuurders kunnen de lading met precisie heffen en laten zakken met behulp van de Linde OptiLift® mastbediening. Het uitstekende zicht door de mast maakt laden en lossen op de millimeter nauwkeurig mogelijk, zelfs op hogere rekken, en garandeert een veilige behandeling van de lading. De dubbele stapelaars worden aangedreven door 1,5 kW-motoren en bereiken een maximumsnelheid tot 6 km/u en verhogen de verwerkingscapaciteit.

De Linde dubbele stapelaars D12 – D14 zijn ontworpen om de bestuurder tijdens het werk te beschermen. De lange, laag gemonteerde dissel zorgt er automatisch voor dat de bestuurder een veilige afstand tot de truck houdt. Als de bestuurder de dissel loslaat, keert hij zachtjes terug naar een verticale stand. Zo wordt beschadiging van de motorkap voorkomen. De pallets worden automatisch in de perfecte positie gezet tijdens het laden en lossen, wat het risico op ongevallen vermindert. Voor extra veiligheid past de stapelaar automatisch zijn snelheid aan bij het nemen van bochten en beperkt hij zijn snelheid boven een hefhoogte van 1,5 meter. Wanneer de bestuurder de tractiecontrole loslaat, komt de heftruck tot stilstand. Bovendien activeert de noodstopknop onmiddellijk een lastafhankelijke, elektromagnetische rem. Een goed zicht op de lading draagt ook bij tot meer veiligheid.

  • De lange, laag gemonteerde dissel beschermt de bestuurder tegen verwondingen
  • Elektromagnetische, lastafhankelijke rem
  • Automatische snelheidsvermindering in bochten
  • Automatisch remmen wanneer de tractiecontrole wordt losgelaten

De rij- en heffuncties van de elektrische stapelaars D12 – D14 kunnen gemakkelijk met slechts één hand bediend worden, zonder dat de bestuurder de dissel hoeft los te laten. Dit maakt een nauwkeurige en eenvoudige hantering van de lading mogelijk. Om bijzonder uitdagende stuurmanoeuvres moeiteloos onder de knie te krijgen, kunnen de bestuurders de kruipsnelheidsfunctie activeren en tegelijkertijd de rem loslaten.

    • Bediening met één hand met disselkop
    • Kruipsnelheid voor nauwkeurig manoeuvreren
Request quotation

"*" indicates required fields