Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet stacker Linde D10 FP

De D10 FP stapelaar is een compacte en krachtige dubbeldeklader. Met een chassisbreedte van slechts 720 mm en elektrische stuurbekrachtiging is hij uiterst wendbaar, zelfs in de krapste ruimtes. Hij is dan ook bijzonder geschikt voor laden en lossen en voor het overbrengen van middelgrote tot lange pallets. De 2,3 kW motor maakt krachtige acceleraties tot 10 km/u mogelijk. De D10 FP kan twee pallets tegelijk oppakken, wat maximale handlingprestaties garandeert. De truck is uitgerust met een stalen chassis om de bestuurder te beschermen tegen kleine botsingen.

Bij het werken met de D10 FP dubbeldek stapelaar blijft de bestuurder steeds binnen de beschermende contouren van de truck, zodat er geen risico op verwondingen is. Zelfs niet bij het manoeuvreren in krappe ruimtes. De truck is ook uitgerust met een stalen chassis dat tot op de grond reikt, als bescherming tegen kleine botsingen. Onafhankelijk werkende remsystemen zorgen ervoor dat de lading en de bestuurder veilig blijven. Het hele bestuurdersplatform is zo ontworpen dat het als dodemansknop fungeert. Zodra de bestuurder de truck verlaat, remt hij automatisch. In bochten past de truck automatisch de snelheid aan om kantelongevallen te voorkomen.

  • Stalen chassis ter bescherming van de bestuurder
  • Onafhankelijke remsystemen
  • Bestuurdersplatform fungeert als dodemansknop
  • Aangepaste snelheid in bochten

De ergonomisch gevormde handgreep van de D10 FP dubbeldek stapelaar kan moeiteloos met beide handen bediend worden. Zo kan de lading nauwkeurig en comfortabel gehanteerd worden. De gewatteerde rugleuning biedt extra comfort en zorgt ervoor dat de bestuurder gedurende de hele dienst in een comfortabele houding kan werken. De hoogte van de bedieningshendel kan worden aangepast aan de fysieke behoeften van de bestuurder. Als optie kan het bestuurdersplatform van het chassis worden losgekoppeld en opgehangen, zodat er geen schokken op de bestuurder worden overgebracht op een oneffen wegdek. Ruime opbergvakken bieden voldoende ruimte voor belangrijke werkmaterialen.

  • Ergonomische, in hoogte verstelbare bedieningshendel
  • Gevoerde rugleuning
  • Optioneel volledig geveerd bestuurderscompartiment
  • Grote opbergvakken voor werkgereedschap
Request quotation

"*" indicates required fields