Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Reachtruck Linde R20 – R25 F

Linde R20 – R25 F vierweg reachtrucks zijn speciaal ontworpen voor het transport van bijzonder lange voorwerpen in smalle gangpaden. Ze kunnen niet alleen voor- en achteruit, maar ook zijwaarts in beide richtingen bewegen. Met hun verstelbare vorken, die tot twee meter breed kunnen worden ingesteld, kunnen ook extra lange ladingen getransporteerd en gestapeld worden. Met hefhoogtes tot 9,5 meter zijn ze ook geschikt voor gebruik in magazijnen met hoge stellingen. De reachtrucks van de R20 – R25 F-serie heffen met gemak lasten tot 2.500 kg. Dit maakt ze ideaal voor lange en zware lasten, zoals stalen liggers en houten balken voor de bouw- en houtindustrie en voor gebruik op productie-uitrusting en in de logistieke sector.

De Linde R20 – R25 F reachtrucks hebben een parkeerrem die automatisch wordt ingeschakeld als de bestuurder de truck verlaat, wat een veilig stoppen op hellingen mogelijk maakt. De combinatie van de elektromagnetische rem op het aandrijfwiel en de hydraulische rem op het rechter tandem lastwiel zorgt voor nauwkeurig remmen in alle rijsituaties. Een beschermende ruit van zeer sterk, doorzichtig polycarbonaat beschermt de bestuurder op betrouwbare wijze tegen vallende lading en biedt tegelijk een panoramisch uitzicht. Eindpositiedemping vermindert zachtjes de eindsnelheid tijdens voorwaartse reik- en hefbewegingen van de mast, zodra de maximale hefhoogte of het maximale voorwaartse bereik bereikt is. Vanaf een bepaalde hefhoogte schakelt de reachtruck automatisch over op kruipsnelheid, zodat lasten veilig geplaatst en opgepakt kunnen worden. Linde Curve Assist zorgt voor een evenredige aanpassing van de snelheid bij het rijden door bochten.

  • Automatische parkeerrem
  • Rem op het aandrijfwiel en het tandem lastwiel
  • Beschermende ruit tussen bestuurder en mast
  • Eindpositiedemping voor hefbewegingen en voorwaartse reikbewegingen
  • Hefhoogte-afhankelijke kruipsnelheid
  • Linde Curve Assist

De Linde R20 – R25 F reachtrucks zijn ontworpen met speciale aandacht voor de ergonomische wensen van de bestuurder, zodat hij kan werken zonder vermoeid te raken. Individuele verstelmogelijkheden voor de bestuurdersstoel, de bedieningsconsole en de hoogte van de bodemplaat stellen de bestuurders in staat hun comfortniveau verder te verhogen. Intuïtieve en ergonomisch geplaatste bedieningselementen zorgen voor een doeltreffende bediening, terwijl een laag instappunt in de cabine met handgreep het in- en uitstappen vergemakkelijkt.

  • Verstelbare bestuurdersstoel
  • Individueel verstelbare bedieningselementen
  • In hoogte verstelbare bodemplaat
  • Lage instap met handgreep
Request quotation

"*" indicates required fields