Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Orderpicker Linde N20 C L

De orderpicker N20 C L vereenvoudigt het orderverzamelproces met één pallet op meerdere manieren: Zonder lading accelereert het voertuig tot 12 km/h. In bochten wordt de snelheid automatisch verlaagd om bestuurders, goederen en voetgangers te beschermen. Dankzij de hefmotor van 2,2 kW kan de bestuurder de pallet met maximaal 1,2 ton beladen, waarbij de rug wordt ontzien en goederen gemakkelijk getild kunnen worden. Omdat de truck van beide kanten gemakkelijk toegankelijk en ook op beide kanten een voetgangersbediening heeft, bespaart de bestuurder onnodige verplaatsingen. Daarnaast zorgen antislip handgrepen en een eenvoudige bediening zorgen voor een verhoging van de productiviteit. Voor orderverzamelingen op het eerste en tweede niveau kan de N20 C L optioneel worden uitgerust met een hefplatform. De antislip vloermat zorgt daarbij voor een stevige ondergrond.

Efficiënt orders verzamelen vraagt ook om een betrouwbaar veiligheidssysteem. Alle buitenranden van het robuuste stalen chassis zijn daarom afgerond en verlaagd. Zo kunnen bestuurders hun voeten niet afklemmen. Ook de constructie van de mast en de hefcilinder is zo ontworpen dat het risico op letsel tot een minimum wordt beperkt. Het royale zicht rondom van de N20 C L betekent dat de bestuurder altijd een goed zicht heeft op de vorken en zijn omgeving. Dit wordt gecompleteerd door de optionele panoramische spiegel aan de voorzijde van de truck. Om aanrijdingen te voorkomen, vertraagt de orderverzameltruck automatisch zijn snelheid in bochten en verhoogt hij zijn remvermogen bij zware ladingen. Als de truck een onbemand bestuurdersplatform waarneemt, of als de noodknop wordt ingedrukt, stopt hij onmiddellijk. Voor nog meer zicht in de gangpaden zijn LED’s aan de voorkant en Linde BlueSpot™ als optie leverbaar.

  • Afgerond stalen chassis
  • Onbelemmerd panoramisch zicht
  • Snelheidsvermindering in bochten
  • Stop wanneer het bestuurdersplatform niet bezet is
  • Noodknop

Dankzij de vrije heffunctie maakt de Linde N20 C L ergonomisch orderverzamelen op gebruikershoogte mogelijk. Zelfs zware goederen kunnen moeiteloos op de pallet worden geplaatst. De lage instap aan beide zijden zorgt voor een veilige, dynamische orderverzamelproces. De bestuurders kunnen hun truck ook comfortabel van beide kanten besturen met de optionele meeloopfunctie. Zowel de stuurkolom als de rugleuning zijn individueel verstelbaar en daarom aan de betreffende bestuurder aan te passen voor optimaal comfort. De ergonomische stuurkolom, automatische centrering van de aandrijving en een gedempt platform dat oneffenheden in de ondergrond compenseert, zorgen voor een aangename rijervaring.

  • Rugvriendelijk laden op bestuurdershoogte
  • Ruime instap met lage instaphoogte
  • Verstelbare rugleuning en stuurkolom
  • Gedempt platform met rubberen bekleding
Request quotation

"*" indicates required fields